Doemarkt

Op zaterdag 25 september organiseert de gemeente Lelystad in samenwerking met Welzijn Lelystad Vrijwilligerswerk een verenigingenmarkt gecombineerd met een vrijwilligersbanenmarkt. Ook het project Duizend en één Kracht, dat dit jaar voor de eerste keer plaatsvindt, maakt onderdeel uit van deze combinatie. Deze gezamenlijke nieuwe markt heet Doe Markt en vindt van 11.00 tot 16.00 uur plaats in de Scholengemeenschap Lelystad (SGL). Veel verenigingen en diverse organisaties gaan zich hier presenteren met behulp van info-kramen en demonstraties en…..OOK WIJ DOEN MEE !

Wat biedt de Doe Markt?

  • Verenigingen/organisatie: Veel verenigingen en diverse organisaties (non profit) gaan zich presenteren. Er worden demonstraties gegeven en er vinden diverse sportstimulerende activiteiten plaats. Er is een groot aanbod aan vrijetijdsbesteding. Ook voor de jongere bezoekers zijn er diverse activiteiten.
  • Vrijwilligersbanen: Vrijwilligers zijn onmisbaar in de Lelystadse samenleving, er zijn vele handen nodig om de nood in vrijwilligersland te ledigen. Veel verschillende vrijwilligersvacatures wachten op vervulling. Wilt u meer informatie of als vrijwilliger aan de slag? Dan bent u hier op het juiste adres.
  • Duizend en één Kracht: De kans voor allochtone vrouwen om de talrijke vrijwilligersorganisaties en verenigingen in Lelystad te leren kennen. De organisaties en verenigingen kunnen kennismaken met de getalenteerde allochtone vrouwen en deze actief betrekken bij hun vrijwilligerswerk. Pak je kans en doe mee!
  • De gemeente Lelystad is ook aanwezig met een informatiestand.