Mijn hond….

Iedereen die een hond heeft noemt hem “Max” of “Boomer”.

Die van mij noem ik “Seks”.

Nu bracht Seks mij nogal vrij regelmatig in verlegenheid.

Toen ik naar het gemeentehuis ging om een vergunning op te halen voor mijn hond, zei ik tegen de bediende: “Ik wil graag een vergunning voor Seks. Hij zei: “Ik zou er ook wel een willen hebben”. Toen zei ik: “Maar het is een hond!” Hij zei dat het niet uit maakte hoe ze er uitzag. Toen zei ik: “Maar je begrijpt het niet. Ik heb Seks sinds mijn negende jaar”.  Hij zei dat ik toen toch al wel een vrij grote jongen moest zijn geweest.

Toen ik trouwde en op huwelijksreis ging, nam ik mijn hond met me mee. Ik vertelde de klerk dat ik een kamer wilde voor mijn vrouw en een aparte kamer voor Seks. Hij zei dat elke kamer in het hotel voor seks was. Ik zei: “U begrijpt het niet. Seks houdt me ’s nachts wakker!” De klerk zei: “Mij ook!”

Op een dag nam ik Seks mee naar een wedstrijd, maar voordat de wedstrijd begon liep de hond weg. Een andere deelnemer vroeg waarom ik liep te zoeken. Ik vertelde hem dat ik Seks wilde laten meedoen aan de wedstrijd. Hij vertelde me dat ik mijn kansen verspeeld had. “Maar je begrijpt het niet”, zei ik, “ik hoopte Seks op TV te krijgen. “Hij noemde me een opschepper.

Toen mijn vrouw en ik gingen scheiden, gingen we naar de rechtbank om de verzorging voor de hond uit te vechten. Ik zei: “Uwe edelachtbare, ik had Seks voordat ik getrouwd was. “De rechter zei: “Ik ook.” Toen vertelde ik hem, dat nadat ik getrouwd was, Seks me verlaten had. Hij zei: “Mij ook.”

Een paar weken geleden liep Seks weer weg, ik heb uren in de stad naar hem lopen zoeken en bedacht me opeens dat hij dol op kinderen was. Ik ging dus naar het schoolplein hier achter waar het net pauze was en vroeg of de kinderen mee wilden helpen met zoeken, omdat ze hem wel kenden. Een politieagent kwam naar me toe en vroeg: “Wat doet u op dit schoolplein?” Ik zei: “Ik zoek Seks met deze kinderen.”

Mijn zaak komt vrijdag voor……..

 

Naam inzender  bij bestuur bekend……..