Clubmatch 2012

De eerste foto’s zijn binnen,  Foto’s clubmatch 2012

De clubmatch / spelletjesdag zou eigenlijk gehouden worden op 25 juni 2012. Echter deze morgen kwam de regen met bakken uit de lucht en een blik op buienradar beloofde niet veel goeds die dag. ’s Ochtends om 9 uur toch maar besloten iedereen te bellen en de boel af te blazen. Uiteindelijk werd de herkansing op 15 juli 2012 gehouden. De dagen voor de 15de waren niet zo heel mooi en het vooruitzicht dat het wederom een regenachtige zondag zou worden waren toch wel flink aanwezig. Maar het zonnetje scheen bij het opstaan en een blik op buienradar leerde ons dat het pas in de middag zou gaan regenen. Dus vol goede moed richting boxerclub. Om 9 uur aanwezig om de diverse banen/toestellen/partytenten klaar te zetten.

De dag zou om 11.00 uur beginnen en jawel, na eerst de juryleden, Joka, Joset en Linda te hebben geinstrueerd en daarna de teams bekend gemaakt te hebben kon het gaan beginnen!

Het was even lastig op gang komen, her en der werden de spelregels wat erg ruim genomen ;-), maar ja al met al was het een geslaagde dag.

De skippybal was helaas geen lang leven gegund.. Ik noem geen namen, maar het was GEEN boxer die vond dat het wel een hele leuke bal was waar je even je tanden in kon zetten. De plof was duidelijk te horen. Bij gebrek aan een reserve bal (tja we hadden er nog wel eentje, maar voor echt kleine kindertjes en geleend, dus die gok durfde we niet te nemen) werd het voor de overige teams iets makkelijker gemaakt. Die hoefden nog maar een beetje hoppend door het veld te springen.

De spelletjes waren wel tijdens het mooie weer al bedacht, dus heerlijk veel kruipwerk zat er in, tevens ook nog met water. En als je net door een hoepel moet kruipen met een dienblad bekertjes met water en je voorganger heeft daar al de bekertjes laten kletteren, dan weet je zeker dat je soppend aan de andere kant terecht komt.

Tja, bij de kruiwagenrace werd het ook heel apart opgevat. Het was de bedoeling hond in de kruiwagen (eventueel met hulp) en dan rennen naar je volgende teamlid… Nou vandaag voor het eerst een mooie zwevende boxer gezien…Deze zat er niet in, was ook niet los, maar hing perfect boven de kruiwagen! Helaas was dat ietwat tegen de regeltjes, maar was een mooie oplossing.

Het tunnelkruipen was ook een erg lachwekkend gebeuren bij een van de teams. Men neemt een leenhond van zo’n dikke 44 kg, de geleider weet hoe deze is met tunnels en verwacht niet dat deze er met een noodgang door heen gaat. Nu dus wel, omdat het eigenlijke baasje braaf aan de andere kant stond te roepen.. Gevolg: net als in de tekenfilm een vliegende geleider. Net niet geheel door de tunnel heen getrokken (hond kreeg toch aardig tegengewicht;-) ). Het scheen er nogal lachwekkend uit te zien 🙁

Hierbij alsnog even de eindstand:
No.1 Team Mad Dogs
No.2 Platsmoel & Co
No.3 Superdogs

Dan nog even een bedankje voor de juryleden, deze waren (helaas)niet om te kopen: Linda, Joka en Joset; Onze frituurder: Pa Aukes, Ma Aukes voor het filmen; de organisatie Ramona & Petra, iedereen die hand- en spandiensten heeft geleverd en natuurlijk niet te vergeten IEDEREEN die mee heeft gedaan!

Zodra er foto’s zijn dan zullen deze toegevoegd worden, dus… heb je foto’s mail ze naar clubactiviteiten@boxerkringgroepflevoland.nl

De eerste foto’s zijn binnen, Foto’s clubmatch 2012